Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett chiffer så enkelt som något...


Krypto



Förborgad är sanningen
endast för de som inte
begriper dess språk

dess sinne för bus
och känsla för
humor och
passion





Fri vers av Gawain
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain