Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välsmaken av en fin dröm dröjer sig kvar...


Sanndröm



Ur livet var hon sprungen

ut i drömmen förblev
hon svunnen...






Fri vers av Gawain
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-29 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain