Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"... den som sover syndar icke...\" Därför dagdrömmer jag alltjämt... när jag inte sover...


Växtnäring



Ivrigt vattnar jag min själ
för att som människa
växa

Vattnar med allt som får
mina drömmar att
gro


Det är ju ur dem jag stiger
varje ny dag för att bli
bättre än igår...





Fri vers av Gawain
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-30 19:09



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
mycket så.. valen är många och alla dina. Det bästa nya önskar jag dig. Kram A
2006-12-31

    Erika H
det kan komma många sköna tankar
när man dagdrömmer
tankar som berikar och får en växa
snyggt skrivet
gillas!
erika
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain