Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar passionerat musik, särskilt Jazz :)


Bergtagen



Jazzen förbryllar mitt sinne, den hetsar mig
mot hänryckningens horribla stup

Hjärtat det bultar av kraft, det klapprar så
bröstbäljen min knarrar av nöd


Klimax är löjligt, detta är Jazz!






Fri vers av Gawain
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:38



Bookmark and Share


  Lillali
Jag gillar också jazz men jag har ingen som kan guida mig till vilen Jazz som är bra. Vore glad för några tipps.
Jazz kan verkligen fånga alla känslor, just nu behöver jag sådan som väcker passionen, glädjen och viljan till livet.....
2007-01-05

  Mikael Lövkvist
Härligt passionerat, och slutklämmen
är go', och klassisk!
2007-01-03

  Söder
Ja! Jazz kan verkligen vara förtrollande. Underbart...
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain