Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skuggan av nattens bäst bevarade hemlighet...


Månskugga

När månen var full var
hon det med

När den var ny var hon
redan gammal

När den försvann gjorde
hon detsamma






Fri vers av Gawain
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:43



Bookmark and Share


    M
Det hände mig i dag och jag tror ta mig 17 att månen mer eller mindre e full!
2007-01-06

  Madjori
*Ler*..Blir glad av denna texten, då månen min "Fulla Måne" är min vän.
Tack för en roande stunds läsning!
2007-01-04

    Erika H
I fullmånens reflektion bygger skuggorna gömställen där man kan leka eller gömma sig. Och nattjägaren håller sig alltid i skuggan.
Livslöst land ligger under dold måne. Hellre gammal än ingen alls.

Kort, skön text med mycket bilder.
erika
2007-01-04

  Jasmine Turandar
Hehe! Gillar den! *s*
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain