Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2007</span>


Vem sa så



Hur kan man vara

långt

innanför någons hud



för att sedan plötsligt

aldrig ens befinna sig

i dennes levande tanke?



Varför böjs dom bågar

som bär upp himlen?



Vem sa att det blev så?




Fri vers av Arowana
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-01-05 14:17



Bookmark and Share


  karolina d
jag kroknar, min kropp kroknar; hela mitt väsen vrider sig
på grund av dina ord i den här kompositionen. du vet hur du ska behandla dina känsloförnimmelser.
2007-02-01

    sunnanvind
Ja, visst är det hemskt
när man varit så nära,
o plötsligt ar man - ingenting!
Fint, o känslosamt skriven...
2007-02-01

  Nära
Jag gråter vid dina ord...
den tanken och känslan är
så hemskt sorglig och ofattbar
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana