Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja tänk så vacker naturen kan vara ibland, det gäller bara att se.



A new day is born

Morgonen anländer

med en smygande kyla
som seglar över vete fältet
som en storm till havs
 
medan himmelen samtidigt
håller på att färgas blå av
den sakta uppstigande 

solens intensitet och
skogens djur sakta
börjar att vakna till liv
i takt med växtligheten

som uppenbarar sig
i all världens färger
för att ge sitt bidrag
till jorden

och när man står där i gryningen
och tittar in i staden så ser man i alla hus
att det tänds ljus i alla fönsterna
likt stjärnfödsel på himla valvet.

Och en ny dag är född.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-01-06 04:22



Bookmark and Share


  Azerola
älskar sättet du förmedlar här. Ja man måste se det för att tro det. Vi är ett med naturen. En ny dag föds och den ska väl förvaras liksom dina dikter.
2007-02-05

  Annika Gustafsson
undebart...naturens skönhet och kraft är verkligen inget att förring
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP