Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelsen av att uppleva...


Dimensioner


Stilla sluter jag mig in

svindlar bort

Det jag ser stannar
mellan oss

Vi som var där, såg
och kände






Fri vers av Gawain
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-06 15:18



Bookmark and Share


  Lillali
Finner inte ord....
2007-01-06

  nettizen
Mm, vissa minnen bevaras bäst i ett slutet rum i ens innersta...... men jag gillar förnimmelsen du förmedlar.....
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain