Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kände man tidigare, då man tyckte så synd om sig själv,...sen blev man som alla andra för att man var tvungen att överleva, känna sex och överlevnad som en gemensasm nämnare...


Du sitter där om natten, och längtar

Du sitter där om natten,
vaken på säng kanten dina lakan är fuktiga av svett och tårar
fönstret står öppet och släpper in en kall vind som smyger sig upp längst ryggraden och känns som rysningar i nacken...

Du upptäcker att du gråter

natten då kärleken känns som avlägsnast
och mörkret ger näring åt ensamheten och
du tittar längtansfullt på din stora stora dubbel säng

som i detta ögonblick av saknad ser ut som en jätte stor grav
där till och med maskarna gått hem o kyrkogården har släkt ner

du lägger dig ner igen och försöker att sova
du bryr dig inte om täcket och du ligger ihopkrupen på kanten av sängen

och det finns ingen som drar in dig, och håller om dig
du bara ligger där med tårar i ögonen
där du efter många om och men till sist på morgon timmarna
somnar in

där dina kinder fortfarande är fuktiga av gråt
men du drömmer och längtar
där du ligger ensam i fosterställning på kanten av en grav
och drömmer i dina tårars floder efter kärlek




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 22:51



Bookmark and Share


  aol
mäktigt nära såtätt intill känner tårar bravo lasseman
2008-01-10

  Azerola
åhh...man vill ju hjälpa sina vänner....och kan jag få komma in och trösta... för jag vill komma in och torka de våta kinderna...och hmm....mina medl akanen får ju inte bli våta. såå vacker och längtansfull Laase!
2007-03-18

  reagan
ekande ensamt där.. tomma dubbelsängar kan faktiskt ta hjärtat - och vrida om. fint skrivet!
2007-02-20

  Svartvit dröm
jag finner inga ord!
makalöst vacker och sorglig på samma gång!!

denna skulle jag vilja beskriva med ordet 'perfektion'
2007-01-08

    Jee Dee
Du bör nog skriva en bok. Du har förmågan att skriva texter med bra driv i och starka känslor som berör.

Kanske en bok med korta noveller i. Samlade livserfarenheter mellan två pärmar.

/Jee Dee
2007-01-07

  Nanno
det här var jätte bra..
känner lite ledsam att läsa den..
lite sorligt..
För ibland kan det faktis kännas så..
Kram
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP