Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till det kanske märkligaste men mest ljuvliga väsen jag mött...


Kvinna


Ack, du abstrakta hägring
bortom allt räckhåll

Ve, du förnuftsvidriga
väsen av skönhet


Pris, du oskattbara…





Fri vers av Gawain
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-07 02:33



Bookmark and Share


  Lillali
*Gillar* Mannen är inte heller så lätt att ha att göra mig men ni kan vara så underbara.....
2007-01-07

  nettizen
*leeeer stort* Det är så makalöst otroligt intressant att få följa med på resa in i mannens tankevärld så du anar inte.......
Kvinnan är nog en lika stor olöst gåta för mannen som mannen ter sig för kvinnan...... Undrar om det inte vore roligare att försöka lösa gåtan ihop än på varsitt håll?.. hmmm....
2007-01-07

    M
Ljuvliga kan vi vara i rätt sällskap-tro mig:)
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain