Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna 6/1-07. Inspirerad av en viss person kanske. så glad :)


Mitt hjärta

Mitt hjärta
En sån smärta
Utan dig är jag inget.
Kan du inte förstå/ jag hoppas du förstår
Att jag älskar dig så




Fri vers av Cicki
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-01-07 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki