Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


holy rain.


och jag ska säga att det skaver igen
i det som är jag
i det som är
det jag aldrig hinner med att vara


och jag vet
alla ekon på gatorna
i tunnlarna mellan stationerna skriker
det är du bara du
som kan fylla
dig


men det skaver och jag
höjer blicken mot skyarna
väntar på
heligt regn


och jag vet
alla röster i telefonerna
alla meddelanden och ord mellan raderna sjunger
se dig om


men det skaver igen
och allt jag vill är att hålla något
hårt

höra någon andas
lugn


det är jag bara jag som kan stanna upp vända mig om ta bort det som gör ont



men ekona rösterna sångerna försvinner i det regn som aldrig kommer


och jag

fortsätter att springa




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 781 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:39



Bookmark and Share


  loren
Hoppas det blir ett sånt där varm härligt sommarregn
Vacker text
2007-01-15

  egon
du är så bra tove, och det du skriver minst lika bra som du.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP