Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tillbörligen mest fruktade av alla... Gudars bävan, världars nåde


Magikern


Han som med vilande hand betvingar
elementen efter sitt blotta
temperament

Ingen med förståndet i behåll ger
sig i kast med den som tvingar
ormar i förnedrande gråt


Kuvaren av tukterna ingen trodde
fanns, tyglaren av de fornaste
former av sanning som finns






Fri vers av Gawain VIP
Läst 765 gånger
Publicerad 2007-01-10 04:22



Bookmark and Share


    Erika H
han är majestäten
den självklare
han som aldrig behöver pruta
och han ståtar
i sin prakt
av makt
underbart skrivet
erika
2007-01-12

  Söder
Åh, magikern. Min favorit... Snyggt!
2007-01-10

  nettizen
Det blir bättre och bättre minsann.....

"Ingen med förståndet i behåll ger sig i kast"....
Nej,det är dumt att ge sig in i diskussion om man vet att man är dömd att bli ställd svarslös...... never underestimate the power of the words.....

Förbaskat bra text det här... :)
2007-01-10

  Thurizas
mycket intressant den här=)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP