Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cinnober

Du stod i en sal av sten
Jag minns att jag försökte
rinna längs med sprickorna mot dig

Det var något mörkt i min bild
Skuggorna från ljuset på dig
Jag fick mig att tro
att jag var kvicksilver
glänsande och formlös
skulle jag ha förgiftat ditt hjärta




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 15:50



Bookmark and Share


    Sigrinn
Den här fastnade jag för. Den bästa dikten på länge jag läst av dig :)
Jag gillar bilderna och tidsperspektivet.
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson