Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A

genom vinternatten
(rusar vi fram)
på väg mot stockholm
på väg hem

du sover
betraktar dig stilla
kan inte sova
bara förundras över din skönhet

genom vinternatten
på väg bort
bort ifrån dig

du sover
ovetandes om mina tårar




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 637 gånger
Publicerad 2005-01-18 01:00



Bookmark and Share


  Zam
att gråta. Underbart skrivet med få ord. Tack M!
2005-02-10

  Annelie Hugo
om dig och torkar dina tårar Kram Annelie
2005-01-22

  Myself
tårar i ensamhet,sorgligt.en känsla av ensamhet förmedlas.
2005-01-18

  tuss
precis den känsla som infinner mig varje gång.

tack!
2005-01-18

    Göte Holmlund
vacker...får funderingar över dina tårar?
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart