Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/1-07 skrev jag dessa.. en engelsk version och en svensk.. handlar om mitt ex.. min engelska är väl inte den bästa, men man förstår kanske ändå..


You make me feel

Then you make me laugh
but you even make me cry
Now I believed it was over
but you stil make me laugh
but the worst is that you can stil make me cry

Du fick mig ofta att skratta
men oftare att gråta
När det tog slut trodde jag att det var över
Men du kan fortfarande få mig att skratta
men det värsta är att du fortfarande får mig att gråta




Fri vers av Cicki
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki