Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekot från kröningar av kungar, bröllop och begravningar...


Fornminne


Katedralen ekar tom när ingen
finns där att känna hur hon
svänger av ljuden som var

Mellan hisnande valv dånar
känslor tigande till minnes


En musik som spelar i det
fördolda

av minnen upplevda
känslor kända


Ack, så mycken glömska...





Fri vers av Gawain
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-01-15 17:30



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En mycket vacker dikt.
Blunda, lyssna, känn...visst
hör du väl henne då?!...
2007-01-15

    Erika H
en mycket väl vald titel till din text

och är det inte fantastiskt att tänka just så
vad finns det inte i den salen
av känslor, ljud, musik, tårar och skratt
inbäddade i varje sten studsade mellan de vackra fönstren

en riktigt skön text att läsa och oj att fundera kring

tack
erika
2007-01-15

  nettizen
Mmm.... men ibland kan det ju räcka med att bara stå i ett sånt rum och känna sig tillbaka i tiden... på sätt och vis så lever ju rummet upp igen då.
Vackert hur som helst.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain