Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bang bang, du är dina använda andetag






allt jag har
är de här orden
de här lögnerna
de här sanningarna och bristerna
allt jag vill
är det här
den här flickan
de där orden
de där lögnerna
de där sanningarna och bristerna


och sen
bang bang
du är död
du är ett minne
du är dina ord
du är dina använda andetag


allt jag har
är den här musiken
den här spriten
de här drömmarna
det här rummet
de här sanningarna och bristerna
allt jag vill är det här
den här flickan
de där ögonen på mig
de där tankarna om mig
de där händerna på mig


och sen
bang bang
du är död
du är ett minne
du är dina spår i andra
du är dina använda andetag








och du
vad du minns nu

är det som föder
det du saknar
innan du dör


bang bang
och du blir någon annans levande andetag









Fri vers av jeremy
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 22:46



Bookmark and Share


  Johannes
Det är lysande, varken mer eller mindre...

"du är dina använda andetag"

Känns som en dikt jag kunde ha skrivit... och jag önskar att jag gjort det!

Grymt!
2007-01-16

  Stefan Ek
"allt jag har
är den här musiken
den här spriten
de här drömmarna
det här rummet
de här sanningarna och bristerna
allt jag vill är det här
den här flickan
de där ögonen på mig
de där tankarna om mig
de där händerna på mig"

broder, i dessa ord vilar en obotligt sorgsen sanning för oss alla.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy