Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns själar som väntar.


hennes vinterlockar.


jag hörde en gång
någon som sa
att hon var en gammal kvinna
i en flickas kropp

jag förstod aldrig då


men nu ser jag
fårorna kring hennes skuldror
årsringarna i hennes ögon

tiden
i hennes vinterlockar


jag hörde en gång
någon som sa
att det fanns själar
som dröjde kvar


men jag förstod aldrig då




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 714 gånger
Publicerad 2007-01-19 00:54



Bookmark and Share


  Liza Daquini
precis,och tacka sjutton för det!Vi behöver några som varit här förut några gånger och kan visa vägen...Kärlek Liza
2007-01-22

  mysanpysan
nickar, mmmm:ar och ler instämmande
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP