Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född till en sökares oupphörliga mission...


Skeppsbrott


Tusen år av saknad, drivande
vind för våg


Fritt flytande över tidens oroliga
ocean, ömsom plågad av
stormens hårda våld

ömsom vilandes omsluten av
stiltjens oändliga spegel


Vilsen sökande horisontens
evinnerliga flykt...






Fri vers av Gawain
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-20 22:27



Bookmark and Share


    sunnanvind
Man känner en stark
känsla av det du skriver...
Känner evighet på något sätt.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain