Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 3/10-2006. råkade ta bort den när jag höll på att radera dikter. får ju bara ha 50, så jag lär väl rensa bort de sämsta.. men denna tycker jag är en av de bättre.. fast det är väl för att det handlar om en känsla.. känslor skriver jag oftast om..


Sluta

Sluta!
Du måste sluta…
Jag ber dig.
För min skull
För vår skull…
Jag klarar det inte längre.
Det är emot mina principer.
Att sluta är emot dina.
Men du är beroende.
Det är inte bra för dig.
Inte bra för oss.
Jag ber dig, snälla sluta.
Jag vill ju så gärna göra ett försök.
Det går inte nu.
Jag kan inte se en framtid med ditt beroende.
Du måste välja.
Antingen eller.




Fri vers av Cicki
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 17:06



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Rakt och ärligt skrivet som säkert ska läsas av den det det berör..
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki