Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21/1-07 skrev jag den.. inspirerad av en viss person :) Min sötis, den finaste :)


Förtrollad?

Hjärtat slår hårdare och hårdare
Snabbare och snabbare
Pulsen ökar
Blicken blir intensivare
Jag sugs in
In bortom all kontroll
Det går inte att kontrollera längre
Känslorna finns här och de blir bara starkare




Fri vers av Cicki
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-01-21 17:21



Bookmark and Share


  Missi VIP
en härlig dikt som jag fastnade för. bara det att du inte nämner vad som gör känslorna starkare, gör den bra. rubriken har du träffat mitt i prick.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki