Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Civilisationsexorsism... rening till absolut frihet...


Primalsång


Omsluten av livet såg han lyckligt
upp mot himlen blå

rusig och varm, vindsmekt av tusen
dofter från vildskogens
ändlösa vidder


Upp ur dunklet reste sig
själen

stolt och fri

Vilt skriande likt bergstrollets
överljudande lur, urskogens
bortglömda musik






Fri vers av Gawain
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-01-22 14:49



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert skrivet.
Naket, öppet, rent. Helt
underbart. Grattis.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain