Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




cellar door det allra vackraste.


där lanternors sken håller oss vid liv
och endast sommarsvalor riktigt når

dit jag virvelvindat i en dröm 
och tillvarons siluett aldrig varit vackrare


där jag tror på det som är jag
och andetagen

hinner med att kännas





följer du









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-22 17:23



Bookmark and Share


  astranova
virvelvindat är ett vackert verb. jag har sagt det förut, men jag säger det igen; jag avundas dig dina ord.
2007-01-22

  Jessica Ewa
Jag är med hela vägen stumpan....
2007-01-22

  Johannes
Ja, tack!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP