Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

jag väntar och väntar på livet

tills döden kommer

och säger att det var honom jag väntade på
och så för han mig med in i evigheten
av intet




Övriga genrer av Arwen
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-24 12:20



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
det är nästan som ett skov idag. Så många som skriver om meningen med livet just nu. Undra varför? Din dikt med dödslängtan på slutet känns som en sorts kontrast...
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen