Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på nytt liv

såg det avstannade i vitögat
livet i doldhet
långsamheten
rofyllt men påtagligt ärligt
rätt eller fel
hursomhelst ett faktum
att jag väntar
och att det ska vara en väntan
att allt annat får svagare kontur
att något utkristalliseras i mig
och lämnar egoismens ständiga krav
på framåtsträvan

tiden har förvillats
betydelser har tappat fokus
speciell är jag inte längre
eller något jag företar mig
förrän du vilar hos mig




Fri vers av Arwen
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 14:59



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
välordad dikt
väntan... det är som du säger, vad det hela egentligen går ut på
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen