Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

down on my knees


och jag vet egentligen
att jag inte borde ha dig i mitt hjärta
att jag inte borde låta dig färga min himmel röd

men jag kan inte heller låta bli
när dina fingertoppar leker över min hud
när varje kyss känns som den första
då kan jag bara inte låta bli att se på dig med stjärnor i ögonen

ibland undrar jag om du ser dem,
stjärnorna,
ser hur du tänder dem, en efter en
och
ibland undrar jag om du vet,
att de slocknar en efter en
när du inte är här
och
vad är en himmel utan stjärnor?

och jag vet att jag egentligen
borde hålla dig på minst hundra meters avstånd
att jag borde rygga tillbaks av din beröring
för
ibland hatar jag dig,
så fruktansvärt mycket
för
alla gånger du tagit sönder mig
alla gånger du lämnat mig ensam mitt i allt rött
alla gånger du vänt upp och ner på min värld
utan att ens be om lov först

men mest av allt avskyr jag
när du får mig att känna mig så
liten
och
otillräcklig
nästintill
värdelös

som om du går förbi mig och jag vore en främling
eller kliver över mig när dina slag inte längre känns

and you could have hit me,
it wouldn\'t hurt half as much

men sanningen är den
att jag faktiskt inte längre vet
hur man lever utan sitt liv
hur man tar ett endaste andetag utan luft

för
kan man titta utan att se?
kan man höra utan att lyssna?


jag kan inte och jag har försökt otaliga gånger
jag kan inte leva utan dig
jag kan inte andas när du inte ligger brevid

allt jag kan är
att älska dig
trots att jag
hatar
dig

att
jag
går
av






älska mig - down on my knees.




























Fri vers av Alexandoria
Läst 645 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-24 22:24



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Något som gör mig förvånad är att du inte fått så många kommentarer som du faktiskt förtjänar. Applåder, i massor.

Satan i gatan, du skriver gudomligt.
2011-06-26

  Björn Donobauer
Vackrast är kärlekens smärta.. och längtan skönare än uppnåendet av det längtade. så väldigt vackert skrivet av dig... Tack för upplevelsen
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria