Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar att jag kunde berätta hela historien


next stop






fasaderna vittrar

vindkraftverken
i skåne vajar
likt svarta blommor i natten
utanför bilfönstret

de behöver ingen sol
de behöver ingen sol, för att sträcka sig uppåt

jag behöver ingen sol



aldrig någonsin en sol




jag har aldrig älskat någon så mycket
som jag gör nu

det är det
som ryms inuti en tequilaflaska

som sedan målas på väggarna

jag älskar någon
i en bil
imma på rutorna
sedan åker vi vidare

bara två tabletter, och jag slipper sova

bara två ögon,
en orgasm

och jag älskar någon



mina steg
mina mätare


jag viker mig inför styrka
inför frågor

jag ligger ner

jag kliver inte ur bilen


en orgasm
och jag är inte ensam


två ögon till

i backspegeln







Fri vers av jeremy
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 18:36



Bookmark and Share


    Oprofessionell
tycker att den här var lite kuslig - på ett bra sätt liksom jag vet att det här kanske inte är tanken, men den här texten känns lite . början är så sjuktbra.
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy