Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinge tunn

Vinge tunn, lätt som vind
Nuddar smeksamt kind
Sommarbrisen dofter bära
Av en äng som finns här nära

Gruset knastrar under skon
Vägen fram jag motar kon
Fåglar sjunger toner klara
Visslar på en egen vara

Solen värmer bringa bar
Kon hon dricker ur sitt kar
Haren hoppar hagen fram
Skuttar bortom bergets kam

Livet är bra enkelt här
Inga klockor männskor bär
Skulle ha ett liv av vikt
Djupt här i min egen dikt




Fri vers av Thommy
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-27 20:44



Bookmark and Share


    Oprofessionell
suverän och slutet är toppen över i:et
2007-01-27

  nettizen
Men vilken fin!!!! Och som vanligt suveränt diktat!!!!!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy