Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet

barnet
..trodde sig mottagen
väntad

stod i sin korta, hemsydda klänning
osnuten
besökarna avvaktade

mobiler ringde, mailen ankom och nanoapparaterna gnällde
oro uppstod
barnet bara väntade

men ack
det var en kyrka!




Fri vers av PetraSally
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-27 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally