Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


sorgebror.


du sa jag var din olyckssyster
och du knöt dig närmare intill
jag stod ensam i folkhavet
såg aldrig hur du sökte min blick


och jag undrar
vilka stigar du har vandrat
vilka snår som rivit dig sömnlös

vad som lämnat dig


jag undrar
du min sorgebror

vad du gömde
i den gråt
som aldrig kom













Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 952 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:37



Bookmark and Share


    gnupung
Hjälp, jag vet inte vad jag ska skriva! Jag sitter ju nästan här och gråter.

Du tycks verkligen ha förmågan att beröra folk och deras känslor, tankar. Tack!
2007-04-14

  Tina-sol
Tycker om. den känns inuti
2007-02-07

  Agnes
Oj, så skört. Så vackert och tragiskt på samma gång.
2007-01-30

  Robert W
det är en underbar text och jag läser den flera gånger.
den här är så vacker att jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till den. läste den först ett par gånger, men fattade inte riktigt. förstår den bättre nu, eller så är det helt enkelt så att jag skapat ett personligt förhållande till den. ur min subjektiva synvinkel är det här underbart. så enkelt är det. och kan vara, att skapa.
2007-01-30

  Smultris
Vet du om att denna dikt får mig att tänka på min egen "sorgebror"... pojken jag skulle kunna göra vad som helst för...

Dina ord berör, vännen...
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP