Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Acta, non verba! Vad man önskar man gjorde men aldrig fick gjort...


Förnedrad


Dina patetiska försök att
verka stark...


Måste jag lipa eller duger
det att jag pissar dig
i ansiktet
nu när du är död


Vore det bättre

om jag spydde dig
i ansiktet när du
var här





Fri vers av Gawain
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-01-30 00:07



Bookmark and Share


  nettizen
Oj vilken kontrast mot de tidigare dikterna!
Men som svar på din fråga..... jag tror... mmm... jag vet att jag definitivt inte vill bli osams med dig ialla fall. *skrattar*
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain