Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om vad vardagen betyder för vissa. Jag älskar att lägga mina tankar för fötterna hos andra, låta dom betrampas och ses, för att sen kanske tas upp och betraktas ordentligt.<br /><br />© Erik Brickman 2007


Pucko Genius




Jag är så underbart Pucko Genius

när jag bedrar min kvinna

efter ett kärlekslöst tömma-kuken-knull

och känner makten i att smyga bakom

orgasm-pelaren och nästan vara sann.


Jag är så omisskännligt Pucko Genius

när jag snackar skit om min kompis

och känner ilningen i skrattet med andra

som dras med bakom det smetiga draperiet

i lurendrejeriets krukmakeri.


Jag är så uppenbart Pucko Genius

när jag skriver dessa rader

och blottar mina tankar vidsträckt

likt en dödlig gasläcka från kärnkraftverket

som sakta vrider sig i kramper över landskapet.




Fri vers av Arowana
Läst 763 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-31 12:46



Bookmark and Share


  sabina stark
Bra skrivet. Ärlighet är styrka.
2007-02-03

  karolina d
det är svårt att se sig själv i vitögat- du kan.
2007-02-02

    Vildrosen
Du är genius i ditt uttryckssätt och dina metaforer men definitivt inte pucko! Gillar den här dikten skarpt
2007-01-31

  Mackan
vacker och kraftfull men framför allt sann dikt
man känner igen sig i de kärlekslösa kamperna under duntäcket
och känslan av förräderi när man pratar skit om någon annan
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana