Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blaha blaha men ändå...


Clone

jag väntade och väntade på räddning
men den kom inte
så jag gick en för tidig själslig död till mötes
helt i onödan egentligen
för det var ju du som skulle komma till min undsättning


men som tur är hade du klonat mig i några upplagor till
så det finns lite försökskaniner att ta av
först lockar du ut mig med hjälp av en morot
sen sätter du mig i trans
och hypnotiserar mig till nya sanningar

hur många kloningar har jag förbrukat nu?
Hur mycket själsligt kapital har jag att röra mig med?




Övriga genrer av Arwen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-31 23:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dina dubbelmeningar förvirrar..som tur är har jag mitt dubbelseende kvar..
2007-02-01

    Mattias Karlsson
Hur mycket själ finns i varje klon? Lika mycket som i den ursprungliga varelsen? Och var kommer alla själar ifrån? Finns det en outsinlig sjö med själar att ta från? "The Prestige", filmen, innehåller lite elakt kloningsfilosoferande...
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen