Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag blind?<br /><br />© Erik Brickman 2007


Anima



Jag är nog kär i livet

den underbara Anima

som förtrollar mig, ständigt.



Som väcker mig varje morgon

med solens linhår

eller mormoderns gråsvall. 



Som ger mig tårar av sin himmel

vindmot i backar

eller bruten fot i halkan.



Hon låter mig se

så skickligt 

lusten, lidandet i livskärleken



och otillräckligheten i mitt förstånd

då jag tror mig se förälskelse

i kvinnors ögon, för mig.



Men det är bara

min urvattnade vana

att inte kunna se henne



livet, som är

som gör

och som blir.




Fri vers av Arowana
Läst 712 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-03 11:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Dikt som berör med sin framtoning och känsla...den rör sig vackert genom bilder och mening som kommer fram under ytan.
2009-03-05

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-12-05

    sunnanvind
Fin o djup...
Speciell på ett positivt sätt!
2007-02-03

  sabina stark
Väldigt fint.
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana