Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet KRÄVER. Vet inte om jag kan stå upp till det. <br /><br />© Erik Brickman 2007


Vem



Vem är jag?

Jag är inte säker på

att jag är värdig detta liv.

 

Värdig att

andas en kvinnas doft,

att klyva en kvinnas brunn.

 

Värdig att

lämna ord på dagstrappan.

Ens att döva väckarklockan.

 

Värdig att

vilja vara allt

jag ännu inte ens fattar

 


att man kan vara.




Fri vers av Arowana
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-02-03 13:04



Bookmark and Share


  karolina d
så liten och så stor samtidigt, stackars lilla barn.
2007-02-04

    sunnanvind
En fin text det här...
Livet kräver...
Ja,men vad kräver man av sig själv?
Det man tror att andra kräver?
Du får gott beröm av mig!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana