Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


När



När jag älskar dig

men du inte älskar mig,







blir tystnaden till ord

och tomheten en riktning.




Fri vers av Arowana
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-02-04 13:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Här känns tyngd av sorg
i texten...
2007-02-09

  karolina d
då.....föds poesiblommorna.
2007-02-04

  Jeny
Den här tog. Jättefin. alldeles perfekt
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana