Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre styrka kommer ur god självkännedom...


Solo


Det enda man i slutändan
har är alltid sig själv

förstår man inte det har
man problem...





Fri vers av Gawain
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-02-05 18:14



Bookmark and Share


  nettizen
Och där fick du till det! Klockrent!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain