Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att finna stormens öga och stanna där...


Korsdrag


När livet stormar som värst
blir det lätt korsdrag
i hjärtat

känslornas vackra
helgedom





Fri vers av Gawain
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-02-05 18:24



Bookmark and Share


  sabina stark
Så sant. Berör.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain