Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


Väntan



 

Tyng min ande

ge den

massa nog

att sjunka ner 

i djup. 



Ner till eftertänk

sävlig sinnlighet  

i långsamdagar.



Som lövet 

i en grund vårpöl.

Ådringen skönjas 

i spräcklig hud.



Låt mig vänta där

på värme

från en stråle sol.  




Fri vers av Arowana
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-02-05 22:36



Bookmark and Share


  karolina d
att få sänkas ner så att man kan få hissas upp igen.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana