Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Invigd i nattens heliga mysterium...


Månvigsel


Eldinnan besvärjer lusten
som härjar mitt bröst

hon tuktar mig om natten där
dunklet är så tätt att solen
aldrig nått fram


Hennes monumentala borg
reser sig majestätiskt
ur en jättelik tjärn

en väldig spegel glänsande
helt svart


Där under fullmånens bleka
prakt förrättas vår vigsel

med ringar smidda av det
vitaste silver beseglas
mitt öde för gott





Fri vers av Gawain
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-02-05 22:40



Bookmark and Share


    Erika H
du är där igen
i det vackra naturligt sköna
livslusten spirar i månens sken
och ditt öde
beseglas

så vackert, njutbart
mm...
erika
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain