Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


Födslovåndor



Läste i Aftonbladdret

att nu ska Airheads i landet tomkultur

vända sina sikten

mot uråldrig kultur, Zarathustras land


för att åter vandra genom döda barn

le i mjugg åt brinnande kvinnor

och lägga sina fågelägg av vansinne

där det skadar generationers spiror.


Finns det nåt slut

på skrattande bindgalen precision

på den långsamt brännande vissheten

att våld föder våld.




Fri vers av Arowana
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-02-06 12:33



Bookmark and Share


  karolina d
ett konstaterande. en irritation. inget liv i fågeläggen. lägg aldrig locket på!
2007-02-06

    ej medlem längre
Jag kan inte annat än fråga tillsammans med dig.
Andra strofen är mycket väl och starkt formulerad!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana