Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan förstå det nu

Tror det finns, finns en liten risk att vi aldrig kommer förstå.

Tror det finns saker vi jobbar på,
för vi blir fler och fler som vill ha mer och mer,
vi vill se bättre ut då får vi bättre skjut.

Vi vill ha mer utav den varan, som säljer bäst.

Men jag är på väg bak så jag stannar kvar
och jag tro jag har kommit längre nu än nånsin förut
hittat några svar.

Jag kan inte se om jag inte ser på mig själv.
Nej, jag kan inte se om jag inte ler åt mig själv.

Finns en chans, finns en liten chans att titta i spegeln idag
och se igenom det ansikte som är jag.

Om jag kan glömma av alla yttre grad
då kan jag bli som er som går omkring och ler
vi kan skina tillsammans
kan bli fler och fler.

Skönhetsideal är nu inget krav och all fin reklam
når inte fram till mig jag kan tacka nej
dansa på dess grav.


För när jag ser mig omkring förstår jag hur vackra vi är
ja när jag ser mig omkring så skiner alla här.

Jag är på väg bak
men jag tror jag har hittat nya svar för jag har saktat ner
ser så mycket mer så jag kan kliva av.

För när jag ser mig omkring förstår jag hur vackra ni är
ja när jag ser mig omkring förstår jag hur vacker jag är.

 


Jag kan förstå det nu..




Övriga genrer av Lilla trollet
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:03



Bookmark and Share


    Kärlek är
frihetskänsla
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet