Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är älskad

jag pratade och ingen lyssnade
blev stum
och osynlig
för hörs man inte...

nu pratar jag ändå
högt och tydligt
skiter i om nån lyssnar

min hund lyssnar
till hela
mig
hon läser mig
ser mig
älskar mig




Övriga genrer av Arwen
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 22:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sägs att även djur är människor... eller var det tvärt om...trogen gårdvar lyssnar på nyanser i röst...
2007-02-07

  Sanchez VIP
människans bäste vän? det är kanske din hund
men av erfarenhet så tycker jag att man själv är sin egen bäste vän, på gott och ont - always :)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen