Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt designade hem tvåa med kokvrå inrett av mig...


min spagettislev

Fick en spagettislev
av superhjälten

gjord av guld
given av omtanke
och jag ler
när den hänger där

på sin låtsaskrok
i mitt nästankök




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 605 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-07 11:58



Bookmark and Share


    svår
"på sin låtsaskrok
i mitt nästankök "

genialiskt.
2009-02-04

  Amina
hah, söt!!
2007-03-26

    carimba
det är så mysigt, ditt nästankök....
2007-02-07

  Hans w-art Westlund VIP
*ler* kul att du tänker på den ibland.. tack
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad