Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokslut - helt enkelt.




Bokslut

Livet...
en vågformad
cirkelrörelse
vars vektor
pekar nedåt
vibrerande...











av skit!





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-02-08 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP