Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smord till adel av skogen själv...


Tistelkrona


Bind mig en krans av
nässlor är du snäll

krön mig till kung över
skog och äng


Dig ska jag adla till
drottningen min
med tiara gjord av
tistel & timotej





Fri vers av Gawain
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:23



Bookmark and Share


  Marreb
Haha! Barnsligt härlig med äkta medeltidskänsla.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain