Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävligt snyggt, jävligt sexigt, Jessica.... Du är äcklig!!


Jag- en muffins

 

 

Byxorna på

 

sen väller magen
över




Fri vers av Jessi
Läst 697 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-13 20:36



Bookmark and Share


  Charly
Shit! Vilken rolig liknelse! Ta det inte så allvarligt vännen!
2007-07-25

  Albert
skulle vilja läsa en text av dig om de vackra vårblommorna, vitsippor till exempel, eller hur himlen är blå eller kanske en bild du ser på stan av människor som flanerar vända mot solen
2007-05-08

    Porslinsdockan
Vem har sagt vad som är snyggt och fult?
2007-02-24

  Bissen
Jag tyckte den här var skit bra. Jag ler, för jag är också en muffins...! Och muffins är ju jättegott!

Du är inte äcklig, du är vacker, precis som du är!
2007-02-17

  Smultris
Hmmm, din ingress:
\"Jävligt snyggt, jävligt sexigt, Jessica.... Du är äcklig!!\"
Du kanske ska tänka över den lite.
Jag tycker budskapet kommer fram väl utan den.
Vem tusan är så smal så man inte får bilringar över brallorna, inte jag iaf. Vem är \"perfekt\", vad är \"perfekt\"?
Jag köpte en crosstrainer för att råda bot på problemet, testa det du oxå;)

Jag kan tyvärr inte ge nån konstruktiv kritik på en sån här text, jag har läst för många av dina sk \"hata-mig-självtexter\".
Jag finner detta tämligen sorgligt och hoppas att allt reder upp sig.
2007-02-13

  karenina VIP
hmmm... med tanke på hur dagens (byx)mode ser ut så liknar väl de flesta av oss en muffin när vi kränger på oss ett par? :)
inte är det något fel på dig, bara på det skeva samhälle vi lever i som proklamerar ut sina förvrängda budskap.
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi