Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömsesidig tillit är allt...


Svartsjuka


Dina skelögda sinnen ger dig
intryck som är på svaj

de får dig att se i kors när
allt du borde se är mig

som jag är


Ditt sårade ego skyggar
för det enda jag
inte kan ge

mitt svek





Fri vers av Gawain
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-02-14 16:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Här får du fram på ett bra sätt hur
förödande svartsjuka är...
Den som är svartsjuk ser inte klart,
utan ett svidande \'gnag\' och
misstänksamhet bli ett gift som förtär!
Det enda du inte kan ge , är ett svek...
Men det hjälper inte ett skelögt sinne!
Mycket bra skrivet
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain