Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mej till den jag måste vara

 

Famna mej

Var med mej

Andas mej

 

Smek mej

Lev i mej

Hela mej

 

Smaka mej

Söndra mej

Kom i mej

 

Kyss mej

Älska mej

Vagga mej

 

 

 

B e f r i a m e j




Fri vers av Howlit
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-02-14 23:23



Bookmark and Share


  Jojo
vad skriver man om det här?
tycker den var bra, snygg och vacker.
känns så väl igen denna vädjan...
2007-02-22

  karolina d
Starkt och genomborrande. Den når in i mej...
2007-02-20

  Agnes
Frustrationens underbara längtan! Du satte klockrena ord på den känslan!
2007-02-20

    Bodil Sandberg
Intensivt...dramatiskt...passionerat...ljuvligt!!!!!
2007-02-18

  AndyDufresne
Den var go den med härligt flow i. Tilltalande!
2007-02-15

  Albert
en melodi på den!
2007-02-15

  Albert
Oj vilken bön!!!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit